Welkom bij Nieuw Toneel Kluizen

De amateur toneelvereniging Nieuw Toneel Kluizen bestaat al meer dan 25 jaar en brengt dit jaar opnieuw vrolijk volksvermaak met heerlijk toneel en leuke kluchts! De stukken worden gegeven door vaste en wisselende acteurs. Altijd goed voor een bulderende lach uit de zaal.

De voorstellingen worden gegeven in de Parochiezaal van Kluizen. 

Dit jaar presenteren we U "STRIPTEASE" 

Op deze website vindt u allerlei informatie over onze toneelvereniging en wij proberen deze site zo veel mogelijk up to date te houden. Zo ook over 

STRIPTEASE 

Wilt u eens een voorstelling bijwonen? Houdt u dan het laatste nieuws op deze website in de gaten, of de affiches langs de kant van de weg. Ieder jaar in november is er weer een voorstelling, maar tussentijds houden wij u via deze site op de hoogte.

Bent u zelf lid van een toneelvereniging en wilt u contact met ons opnemen met vragen of om ervaringen uit te wisselen? Aarzel dan niet, of bezoek op deze website de pagina's 'Voor verenigingen'.

Veel plezier op deze website en uiteraard tot ziens bij één van onze voorstellingen!

Speeldata 2017 : vrijdag 17/11 - 20u   /   zaterdag 18/11 - 20u   / zondag 19/11- 16u

                         vrijdag 24/11 - 20u   /   zaterdag 25/11 - 20u  

Prijs: VVK € 8 - ADK € 9

Reserveren kan op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of op ons  reservatienummer: 0472/065.097

 

Volg ons ook op facebook! Nieuw Toneel Kluizen 

 

Striptease

                                                 "STRIPTEASE"  

 

 In het stadhuis werkt de afdeling "Burgerlijke stand" onder het strenge gezag van Claire Staelens, een warmbloedige "mannenhaatster", die een vuil spel speelt met haar personeel. Om hun bazin wat te laten afkoelen, bedenken de bedienden een heus plan dat letterlijk weinig om het lijf heeft. Daarnaast zijn er ook nog de geruchten over smeergeld en schriftvervalsing, wat van elk personeelslid een verdachte maakt. Het is schandalig, zoveel schandalen! Samen met de toeschouwer gaan we op zoek naar de waarheid, niks dan de waarheid; of straffer nog, de "naakte" waarheid!

Een dolle klucht van : Kamiel Kemels 

 

Advertenties

Advertenties

Web-IT
Webdesign op maat. Persoonlijke begeleiding tegen scherp tarief.


Online Films Huren
Gemakkelijk online films huren en programma's opnemen.